telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Η συνδρομή στο YouTube για να μην έχουμε παύσεις και διαφημίσεις

Από τον Ιούλιο του 2019 η δημοφιλής υπηρεσία streaming μουσικής που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς, το Spotify, απέκτησε έναν ανταγωνιστή.

Το YouTube Music ήρθε και στην Ελλάδα, μετά από επίσημη ανακοίνωση που έκανε η εταιρεία. Σε εκείνη την ανακοίνωση αναφερόταν ότι η νέα υπηρεσία ήρθε να πλαισιώσει το YouTube. Οι υπεύθυνοι του κολοσσού όμως θέλουν να χτυπήσουν την αγορά της μουσικής online αλλά και να τεστάρει το αγοραστικό κοινό για το πώς θα έβλεπαν μία ενδεχομένη μετατροπή της πλατφόρμας σε συνδρομητική.

Στις πρώτες ανακοινώσεις που είχαν γίνει για το YouTube Music η τιμή ήταν 9,05 ευρώ το μήνα ενώ τώρα οι χρήστες μπορούν να το αποκτήσουν με συνδρομή 6,99 ευρώ το μήνα. Όπως φαίνεται και στην αρμόδια σελίδα του YouTube η μηνιαία συνδρομή μπορεί να γίνει συνεχόμενη με πάγια εντολή και να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή. Οι χρήστες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για ένα μήνα δωρεάν. Η διαδικασία προσομοιάζει αρκετά με εκείνη του Netflix.

Εκτός όμως από τις πάγιες χρεώσεις το YouTube έχει προβλέψει και μία λύση για φοιτητές καθώς και ένα οικογενειακό πακέτο. Οι πρώτοι μπορούν να έχουν την υπηρεσία με 3,49 ευρώ το μήνα ενώ οι δεύτεροι με 10,99 ευρώ.

[embedded content]

Τα χαρακτηριστικά της νέας υπηρεσίας και η απόλαυση μουσικής χωρίς διακοπές και διαφημίσεις

Όπως ανακοινώθηκε, ανεξάρτητα από το αν θέλει κάποιος να ακούσει, να δει ή να ανακαλύψει – τώρα, όλοι οι τρόποι με τους οποίους τον αγγίζει η μουσική, είναι συγκεντρωμένοι σε ένα σημείο, στο music.youtube.com.

Ειδικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Youtube:

«Είναι ΟΛΑ εδώ. Όχι μόνο τα μουσικά βίντεο, αλλά και επίσημα άλμπουμ, singles, remixes, ζωντανές εμφανίσεις, covers και σπάνια μουσικά κομμάτια, που μπορείτε να βρείτε μόνο στο YouTube.

Προτάσεις ειδικά για τον καθένα. Η αρχική οθόνη προσαρμόζει το περιεχόμενο εξατομικευμένα, για να παρέχει προτάσεις με βάση προηγούμενες επιλογές των χρηστών. Τρέχετε στο διάδρομο του γυμναστηρίου; Χαλαρώνετε στο λεωφορείο ή στο μετρό; Η κατάλληλη μουσική για κάθε στιγμή είναι εδώ, επιλεγμένη ειδικά για σας.

Χιλιάδες playlists για κάθε είδος, διάθεση ή δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει, ότι ανεξάρτητα από το είδος μουσικής που σας αρέσει, πού βρίσκεστε, τι κάνετε ή πώς είναι η διάθεσή σας, μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα την κατάλληλη λίστα μουσικής για τη συγκεκριμένη στιγμή.

Έξυπνη αναζήτηση για να βρείτε το τραγούδι που ψάχνετε, ακόμη και αν δεν θυμάστε τον τίτλο του. Μπορείτε επίσης να το ψάξετε με βάση τους στίχους, ακόμη κι αν δεν είναι σωστοί.

Τα πιο επίκαιρα βίντεο. Η υπηρεσία υπόσχεται να κρατά τον χρήστη πάντα ενήμερο με τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες. Τα πιο επίκαιρα βίντεο του κόσμου, παρουσιάζονται στην ειδική Hotlist οθόνη.

Δεν έχετε internet; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να αποκτήστε το YouTube Music Premium, για να ακούτε μουσική χωρίς διαφημίσεις, είτε χρησιμοποιώντας παράλληλα και άλλες εφαρμογές (background listening) είτε στο δρόμο, κάνοντας download. Επιπλέον, το σύστημα Offline Mixtape θα κατεβάζει αυτόματα τα τραγούδια που λατρεύετε, σε περίπτωση που ξεχάσετε να το κάνετε εσείς».

Related posts

Ετοιμάσου για τις διακοπές σου με δώρα και προσφορές από τη Huawei

tele

Τι είναι τα PowerToys των Windows που δεν ξέρετε ότι θέλετε

tele

Από τις selfies και τα βίντεο από παραλίες του Σαλβίνι, στην υπουργό που δεν έχει ούτε Facebook

tele

Η Apple δείχνει με ένα πρόγραμμα πόσο πραγματικά πανίσχυρο είναι το νέο Mac Pro!

tele

Έξυπνη συσκευή μπορεί να προβλέψει την ανακοπή

tele

Η WIND ενίσχυσε τις υποδομές της στα τουριστικά θέρετρα της χώρας

tele

Hi-tech spot στην πλατεία Συντάγματος από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών

tele

Το φόρεμα που γέννησε τα… Google Images

tele

Ψηφιακός μετασχηματισμός και διακυβέρνηση

tele

Η Huawei Ελλάδος ενισχύει με δύο Rack Servers το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Πειραιά

tele

Creative Outlier Air, αληθινά ασύρματα In-ear ακουστικά

tele

Το πρώτο ρομπότ-μπαρίστα στην Ιταλία πήρε θέση στο Ντουόμο του Μιλάνου

tele