telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Η συνδρομή στο YouTube για να μην έχουμε παύσεις και διαφημίσεις

Από τον Ιούλιο του 2019 η δημοφιλής υπηρεσία streaming μουσικής που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς, το Spotify, απέκτησε έναν ανταγωνιστή.

Το YouTube Music ήρθε και στην Ελλάδα, μετά από επίσημη ανακοίνωση που έκανε η εταιρεία. Σε εκείνη την ανακοίνωση αναφερόταν ότι η νέα υπηρεσία ήρθε να πλαισιώσει το YouTube. Οι υπεύθυνοι του κολοσσού όμως θέλουν να χτυπήσουν την αγορά της μουσικής online αλλά και να τεστάρει το αγοραστικό κοινό για το πώς θα έβλεπαν μία ενδεχομένη μετατροπή της πλατφόρμας σε συνδρομητική.

Στις πρώτες ανακοινώσεις που είχαν γίνει για το YouTube Music η τιμή ήταν 9,05 ευρώ το μήνα ενώ τώρα οι χρήστες μπορούν να το αποκτήσουν με συνδρομή 6,99 ευρώ το μήνα. Όπως φαίνεται και στην αρμόδια σελίδα του YouTube η μηνιαία συνδρομή μπορεί να γίνει συνεχόμενη με πάγια εντολή και να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή. Οι χρήστες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για ένα μήνα δωρεάν. Η διαδικασία προσομοιάζει αρκετά με εκείνη του Netflix.

Εκτός όμως από τις πάγιες χρεώσεις το YouTube έχει προβλέψει και μία λύση για φοιτητές καθώς και ένα οικογενειακό πακέτο. Οι πρώτοι μπορούν να έχουν την υπηρεσία με 3,49 ευρώ το μήνα ενώ οι δεύτεροι με 10,99 ευρώ.

[embedded content]

Τα χαρακτηριστικά της νέας υπηρεσίας και η απόλαυση μουσικής χωρίς διακοπές και διαφημίσεις

Όπως ανακοινώθηκε, ανεξάρτητα από το αν θέλει κάποιος να ακούσει, να δει ή να ανακαλύψει – τώρα, όλοι οι τρόποι με τους οποίους τον αγγίζει η μουσική, είναι συγκεντρωμένοι σε ένα σημείο, στο music.youtube.com.

Ειδικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Youtube:

«Είναι ΟΛΑ εδώ. Όχι μόνο τα μουσικά βίντεο, αλλά και επίσημα άλμπουμ, singles, remixes, ζωντανές εμφανίσεις, covers και σπάνια μουσικά κομμάτια, που μπορείτε να βρείτε μόνο στο YouTube.

Προτάσεις ειδικά για τον καθένα. Η αρχική οθόνη προσαρμόζει το περιεχόμενο εξατομικευμένα, για να παρέχει προτάσεις με βάση προηγούμενες επιλογές των χρηστών. Τρέχετε στο διάδρομο του γυμναστηρίου; Χαλαρώνετε στο λεωφορείο ή στο μετρό; Η κατάλληλη μουσική για κάθε στιγμή είναι εδώ, επιλεγμένη ειδικά για σας.

Χιλιάδες playlists για κάθε είδος, διάθεση ή δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει, ότι ανεξάρτητα από το είδος μουσικής που σας αρέσει, πού βρίσκεστε, τι κάνετε ή πώς είναι η διάθεσή σας, μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα την κατάλληλη λίστα μουσικής για τη συγκεκριμένη στιγμή.

Έξυπνη αναζήτηση για να βρείτε το τραγούδι που ψάχνετε, ακόμη και αν δεν θυμάστε τον τίτλο του. Μπορείτε επίσης να το ψάξετε με βάση τους στίχους, ακόμη κι αν δεν είναι σωστοί.

Τα πιο επίκαιρα βίντεο. Η υπηρεσία υπόσχεται να κρατά τον χρήστη πάντα ενήμερο με τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες. Τα πιο επίκαιρα βίντεο του κόσμου, παρουσιάζονται στην ειδική Hotlist οθόνη.

Δεν έχετε internet; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να αποκτήστε το YouTube Music Premium, για να ακούτε μουσική χωρίς διαφημίσεις, είτε χρησιμοποιώντας παράλληλα και άλλες εφαρμογές (background listening) είτε στο δρόμο, κάνοντας download. Επιπλέον, το σύστημα Offline Mixtape θα κατεβάζει αυτόματα τα τραγούδια που λατρεύετε, σε περίπτωση που ξεχάσετε να το κάνετε εσείς».

Related posts

Επιστήμονες πέτυχαν κβαντική διεμπλοκή φέρνοντας πιο κοντά το κβαντικό διαδίκτυο

tele

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης θα προβλέπει πότε θα πέσει κεραυνός

tele

Αν σας έλειψαν τα παλιά «ηλεκτρονικά», η Sega έχει μια ακαταμάχητη ιδέα

tele

Η ανάπτυξη της Silicon Valley και το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργεί

tele

WIND ONE Smart offers: Μεγάλες ταχύτητες, μεγάλες προσφορές

tele

Google: Η μητρική της εταιρεία ξεπέρασε το ένα τρισ. σε χρηματιστηριακή αξία

tele

Τώρα μπορείς να παρακολουθείς τα οικονομικά σου με τη βοήθεια της Microsoft

tele

Ικανοποίηση των ΗΠΑ για τη βρετανική απόφαση που αφορά τη Huawei – Αντιδρά η Κίνα

tele

Το μεσαίας κατηγορίας κινητό με τις ταχύτητες της επόμενης γενιάς

tele

Τρία gadgets που καθόρισαν τη δεκαετία

tele

Οι αλλαγές στα Windows 10 και όλα όσα πρέπει να ξέρεις

tele

Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά προϊόντων AirEngine Wi-Fi 6

tele