telecomsnews.gr
Image default
MARKET

Η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία των προϊόντων Sonos

Aπό τον Μάιο 2020, η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Sonos στην Ελλάδα.

Η Sonos είναι ένα κορυφαίο brand name και τα προϊόντα της προσφέρουν μία εξαιρετική ακουστική εμπειρία. Έχοντας εφεύρει το ασύρματο οικιακό σύστημα για ήχο σε ολόκληρο το σπίτι, η καινοτομία της Sonos επιτρέπει στους ακροατές να διαχειρίζονται αυτό το σύστημα με όποιο τρόπο και σε όποιον χώρο θέλουν. Φημισμένη για την παροχή απαράμιλλης ηχητικής εμπειρίας, προσεγμένης σχεδιαστικής αισθητικής, ευκολίας στη χρήση και μιας ανοιχτής πλατφόρμας, η Sonos είναι η ιδανική επιλογή για το οικιακό ηχοσύστημα. Η έδρα της βρίσκεται στην Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Η Sonos προσφέρει ένα WiFi σύστημα ήχου που αποδίδει εξαιρετικά για να ακούτε όλη τη μουσική και το ηχητικό περιεχόμενο που αγαπάτε, από τις αγαπημένες σας streaming υπηρεσίες έως τα podcast και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που ακούτε καθημερινά. Η ανοιχτή πλατφόρμα της Sonos προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερες από 100 υπηρεσίες streaming παγκοσμίως – μουσική, ηχητικά βιβλία, podcast, ραδιόφωνο και πολλές άλλες – και ο χειρισμός μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής Sonos για iOS και Android, μέσω του AirPlay 2, απευθείας από τις εφαρμογές μουσικών υπηρεσιών ή με τη χρήση της φωνής σας. Τα προϊόντα Sonos Arc, Sonos Beam, Sonos One και Sonos Move έχουν ενσωματωμένη λειτουργία φωνητικού ελέγχου, κάνοντας ακόμη ευκολότερο τον χειρισμό του οικιακού σας ηχοσυστήματος στις περιοχές όπου διατίθεται η εν λόγω λειτουργία. Η Sonos είναι η πρώτη εταιρία που έχει δύο λειτουργίες φωνητικού ελέγχου (Amazon Alexa και Google Assistant) ταυτόχρονα στο ίδιο σύστημα.

Με την Sonos ακούστε:

Όπου θέλετε: Η Sonos είναι εφευρέτης της φιλοσοφίας multiroom εδώ και μια δεκαετία. Ακούστε στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα ή στο καθιστικό και οπουδήποτε αλλού στο σπίτι σας. Μπορείτε να ακούτε το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας ή να απολαμβάνετε διαφορετική μουσική σε διαφορετικά δωμάτια. Αν θέλετε να ακούτε μουσική και εκτός σπιτιού, το φορητό ηχείο Sonos Move σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον ήχο και σε εξωτερικούς χώρους.

Όπως θέλετε: Επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα χειρίζεστε τη μουσική σας μεταξύ του Sonos App, του Spotify, του YouTube Music, του Tidal ή του AirPlay 2.


Η Sonos συνεργάζεται με καλλιτέχνες και δημιουργούς και χρησιμοποιεί ένα μοναδικό μείγμα επιστήμης και τέχνης προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως σκόπευαν οι δημιουργοί τους. Τα προϊόντα Sonos κατασκευάζονται με γνώμονα την προηγμένη ακουστική και την ηχητική εμπειρία και σε συνδυασμό με την τεχνολογία Trueplay, μια τεχνολογία βελτιστοποίησης του ήχου βάσει του χώρου, αποδίδουν την ιδανική ακουστική για το κάθε σας δωμάτιο. Εδώ μπορείτε να δείτε τι σημαίνει «Εξαιρετικός ήχος» για τη Sonos.

Τα ηχεία Sonos και τα διάφορα εξαρτήματα λειτουργούν αυτόνομα ή από κοινού ως ένα συγχρονισμένο σύστημα. Είναι κατασκευασμένα ώστε να προσαρμόζονται στο σπίτι σας και στον δικό σας τρόπο ζωής.

Συνδέστε τα στην πρίζα, ενεργοποιήστε τα και ανοίξτε την εφαρμογή. Η ακουστική εμπειρία Sonos είναι πανεύκολη, είτε ρυθμίζετε το πρώτο σας ηχείο είτε προσαρμόζετε το πέμπτο σας ηχείο στον χώρο σας.

Τα προϊόντα Sonos είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα ήχου και αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών.

Παρακαλούμε βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τη Sonos και τη σειρά προϊόντων της. Συμπεριλαμβάνονται τα πρόσφατα ανακοινωθέντα προϊόντα: Η Sonos Arc, η έξυπνη Dolby Atmos ηχόμπαρα υψηλής απόδοσης, το νέο Sonos Sub (Gen 3) και το νέο ηχείο Sonos Five για εξαιρετικό ήχο υψηλής πιστότητας.

Μάθετε περισσότερα για την εταιρία Sonos:

https://www.sonos.com/en/our-company

Related posts

Huawei Door To Door για ανέπαφη επισκευή συσκευών και υπηρεσία VIP service

tele

Συνήγορος Καταναλωτή σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών: Μη χρεώνετε τα SMS στο 10306

tele

Το βραβευμένο πανευρωπαϊκά Black Friday του Public ακόμα πιο δυναμικό!

tele

10GB για 4 ημέρες μόνο με 0,90 ευρώ από τη Vodafone για το τριήμερο

tele

Η διοίκηση του ΟΤΕ κάλεσε την Ομοσπονδία σε διαπραγματεύσεις για τη ΣΣΕ

tele

Stay Cool αυτό το καλοκαίρι από τo F2G της WIND και τη Midea

tele

Ενημέρωση για τις υπηρεσίες αυξημένης χρέωσης μέσω SMS με χρήση 5ψήφιων αριθμών

tele

Skroutz: Αλλαγές στην αγοραστική συμπεριφορά κατά την περίοδο του Covid-19

tele

Εκπτώσεις στα καταστήματα COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ

tele

Νέο κατάστημα iStorm στη Ρόδο!

tele

Τα καταστήματα Vodafone φέρνουν τo νέo πακέτo προνομίων Giga Ready!

tele

Πιλοτικό δίκτυο 5G σε πραγματικές συνθήκες από την Wind στην ΔΕΘ

tele