telecomsnews.gr
Image default
MARKET VODAFONE

Εμπορική συνεργασία της Vodafone με την startup Linked Business

Την Linked Business, μια νεοφυή εταιρεία τεχνολογίας, η οποία προέρχεται μέσα τα σπλάχνα του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», επέλεξε το Vodafone Business προκειμένου να αξιοποιήσει νέες τεχνολογίες για να προσφέρει ακόμη πιο καινοτόμες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις, αλλά και να στηρίξει το “Brain Gain” στην Ελλάδα.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, το Vodafone Business θα χρησιμοποιήσει την καινοτόμο πλατφόρμα ανάλυσης Big Data και Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) της Linked Business για να παράσχει λύσεις νέας γενιάς, ειδικά διαμορφωμένες για τις ιδιαίτερες ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, διευρύνοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής αξίας.

Η Vodafone υιοθετεί τεχνολογίες Big Data και Τεχνητής Νοημοσύνης για να βελτιώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αλλά και να καταστήσει ακόμη πιο αποδοτική την καθημερινή της λειτουργία, αξιοποιώντας ένα ευρύ φάσμα σχετικών ψηφιακών εργαλείων.

Η εμπειρία της Vodafone έχει δείξει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη των τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης και Big Data, όταν πληρούνται κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Τέτοιες είναι η κατανόηση της δυνητικής αξίας μίας επιχειρηματικής ευκαιρίας, η κατάλληλη αξιοποίηση των δεδομένων, η σωστή χρήση μίας πλατφόρμας cloud για επεξεργασία και ανάλυση data σε μεγάλη κλίμακα, η προσέλκυση ταλαντούχων στελεχών με γνώση των εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης και η παραδοχή ότι η τεχνητή νοημοσύνη έχει πια καθολική εφαρμογή σε όλα τα κανάλια επαφής των επιχειρήσεων με τους πελάτες τους.

Καθώς η Vodafone αναγνωρίζει την ολοένα και αυξανόμενη σημασία αυτών των τεχνολογιών, έχει δεσμευθεί ότι οι εφαρμογές που η ίδια θα παρέχει στους πελάτες της, θα σέβονται την ιδιωτικότητα, την ασφάλεια των δεδομένων και τα θεμελιώδη δικαιώματα των τελικών χρηστών

Με αφορμή την έναρξη της εμπορικής συνεργασίας, ο διευθύνων σύμβουλος της Linked Business, Μιχάλης Βαφόπουλος δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι οι λύσεις μας μπορούν να δώσουν απαντήσεις σε υπαρκτά προβλήματα των επιχειρήσεων, μέσα από τη χρήση τεχνολογιών αιχμής. Έχουμε βαθιά πεποίθηση στην αρχή που πρεσβεύει ότι μία επιχείρηση αναπτύσσεται παράλληλα με τους πελάτες της. Είμαστε υπερήφανοι που η Vodafone – μία εταιρεία – καταλύτης για την ελληνική οικονομία – επέλεξε να συνεργαστεί μαζί μας στο πεδίο των Big Data και της Τεχνητής Νοημοσύνης».

Η γενική διευθύντρια του Vodafone Business, Κάτια Σταθάκη δήλωσε: «Στη Vodafone πιστεύουμε ότι μέσα από την τεχνολογία, θα προκύψουν καταπληκτικές ιδέες που θα βοηθήσουν στο να γίνουν οι ζωές μας ευκολότερες, υγιέστερες κι εξυπνότερες. Θέλουμε οι ευκαιρίες και οι υποσχέσεις ενός καλύτερου ψηφιακού αύριο να γίνουν κτήμα όλων, γι’ αυτό και στηρίζουμε τα startups και τη νεανική επιχειρηματικότητα. Η συνεργασία μας με την Linked Business δεν είναι μόνο μία ψήφος εμπιστοσύνης στο τεχνολογικό οικοσύστημα της Ελλάδας, αλλά και σηματοδοτεί τόσο την πίστη μας στον στόχο για ένα “Brain Gain” όσο και την ανάγκη οι επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν νέες τεχνολογίες, όπως τα big data και η τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να πορευθούν με επιτυχία στον διεθνή ανταγωνισμό».

Related posts

TCL Move Watch: Δοκιμάσαμε το wearable/smartwatch που είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά!

tele

Επτά βραβεία για Cosmote στα Mobile Excellence Awards 2019

NEWSROOM

Vodafone Giga Family: Νέα συνδυαστικά προγράμματα για ακόμη περισσότερη επικοινωνία και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια

tele

COSMOTE: Για 6η συνεχή χρονιά, «Best in Test» σε mobile internet/υπηρεσίες φωνής

tele

The next wave of Disney Infinity would have been Rogue One

tele

Vodafone: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών με μοναδικές προσφορές

tele

Η Vodafone στέκεται κοντά σε όλους τους συνδρομητές της στις πληγείσες περιοχές

tele

ESET: Πως γονείς και εκπαιδευτικοί μπορούν να βοηθήσουν κατά του cyberbullying

tele

Πιλοτικό δίκτυο 5G σε πραγματικές συνθήκες από την Wind στην ΔΕΘ

tele

Vοdafone Ηοme Double Play Fiber 100 Mbps One Net Fiber: Γρήγορο internet νέας γενιάς για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

tele

In Latest WarioWare, Nintendo Swaps Out Virtual Boy For Wii U

tele

Η Zelitron μετονομάζεται σε Vodafone Innovus και φέρνει μία νέα εποχή στο IoT

tele