telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Δουλειά από το σπίτι και τηλεργασία: μη χάσετε τη μοναδική προσφορά της HUAWEI

Εργασία εξ αποστάσεως; Διαθέτοντας μια κορυφαία γκάμα προϊόντων και λύσεων για τον εργαζόμενο που θέλει ή πρέπει να δουλεύει από το σπίτι με άνεση και ασφάλεια, η Huawei σας βοηθά να προσαρμοστείτε άμεσα και έγκαιρα στις νέες απαιτήσεις της εργασιακής καθημερινότητας με τα νέα της laptop.  Τα νέα Huawei MateBook D14 και MateBook D15 θα πωλούνται με έκπτωση 100 ευρώ από όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών στα οποία είναι διαθέσιμα!

Με επίκεντρο πάντοτε τον καταναλωτή και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του, η Huawei, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της αποτελούν αξιόπιστη λύση κάθε στιγμή που οι συνθήκες απαιτούν ευελιξία και προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις, όσο ιδιαίτερες και αν είναι αυτές, προκειμένου ο καταναλωτής να είναι πάντα εφοδιασμένος με τα εργαλεία που χρειάζεται για να κάνει την καθημερινότητά του πιο εύκολη. Έτσι και τώρα, σε μία περίοδο που η τηλεργασία κρίνεται απαραίτητη, ο καταναλωτής θα πρέπει να έχει στα χέρια του ένα  προϊόν εύχρηστο, σύγχρονο, προηγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών και υψηλών επιδόσεων. Επομένως, από σήμερα 16 Μαρτίου και έως τις 19 Απριλίου οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν τα νέα laptop της Huawei με έκπτωση 100 ευρώ σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών στα οποία είναι διαθέσιμα. Όσοι, λοιπόν, αναζητάτε νέο αξιόπιστο φορητό υπολογιστή, μη χάσετε τη μοναδική προσφορά να αποκτήσετε ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, τα νέα laptop της Huawei MateBook D Series, με έκπτωση 100 ευρώ!

Τα νέα μοντέλα της σειράς MateBook D της Huawei αποδεικνύονται ιδανικοί σύμμαχοι για τους χρήστες που αναζητούν τη δυνατότητα να ανταπεξέρχονται γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια σε όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιούσαν από το γραφείο, από την άνεση, πλέον, του σπιτιού τους. Τα κομψά, ελαφριά και πανίσχυρα MateBook D14 και MateBook D15, κατέφθασαν στην Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου έγιναν ανάρπαστα με την ανταπόκριση των καταναλωτών να αποδεικνύεται ενθουσιώδης: οι προπαραγγελίες που είχαν ανακοινωθεί ξεπέρασαν τέσσερις φορές τις αρχικές τους εκτιμήσεις.

H εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και το εντυπωσιακό design των MateBook D, σε συνδυασμό με τις «έξυπνες» λειτουργικές τους δυνατότητες (όπως το Huawei Share OneHop, που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone και laptop, με ένα άγγιγμα έτσι ώστε οι χρήστες  να τα χειρίζονται ταυτόχρονα μέσω της ίδιας οθόνης), καθώς και η ελκυστική τιμή τους, τα καθιστούν ασυναγώνιστα στην κατηγορία τους.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας Huawei MateBook D14 ή D15 με έκπτωση 100 ευρώ και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα συναρπαστικά νέα από τη Huawei: με την έλευση των νέων HUAWEI App Gallery smartphones στην ελληνική αγορά πολύ σύντομα, αναμένονται νέες ανεπανάληπτες εκπλήξεις!

H προσφορά για τα νέα laptops Huawei Matebook D series ισχύει από 16 Μαρτίου έως και 19 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών στα οποία είναι διαθέσιμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:

Facebook:

Instagram

YouTube

Related posts

Αν κάνετε αγορές online, αυτή η εφαρμογή θα σας σώσει λεφτά

tele

CES 2020: Γάτες που σερβίρουν και έπιπλα που αλλάζουν θέση μόνα τους

tele

Η εφαρμογή που κοστίζει… ένα χιλιάρικο!

tele

Είναι iPhone, είναι από τιτάνιο και κοστίζει γύρω στα 5.000 ευρώ

tele

Η Ford κάνει… μπάσιμο στον κόσμο του gaming

tele

Ρεκόρ για το HONOR 20 με 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε μόλις 14 ημέρες

tele

Στα 1,62 δισεκατομμύρια οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν καθημερινά το Facebook

tele

Η Καλαμάτα γίνεται η πρώτη 5G πόλη στην Ελλάδα με την πρωτοπόρο τεχνολογία της Huawei

tele

Ρομποτικό χέρι λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε 4 λεπτά

tele

Το… κινητάκι που έχει φέρει αναταραχή στην αγορά

tele

Η τεχνητή νοημοσύνη εντοπίζει τις εγκεφαλικές αιμορραγίες

tele

Αυτά είναι τα 117 νέα emojis για το 2020

tele