telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Αύξηση 282.2% στις πωλήσεις wearables για την Huawei από το προηγούμενο έτος

Η Huawei ανακοίνωσε πως το επιτυχημένο smartwatch Huawei Watch GT, ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 2.000.000 κομμάτια σε όλο τον κόσμο από το λανσάρισμά του πέρυσι τον Οκτώβρη μέχρι τώρα, παίρνοντας επίσημα τον τίτλο του πιο δημοφιλούς smartwatch της Huawei παγκοσμίως!

Με βάση την αναφορά για το πρώτο τρίμηνο του 2019, της κορυφαίας εταιρείας αναλύσεων IDC, η Huawei πέτυχε ανάπτυξη του κλάδου των wearables κατά 282.2% σε σχέση με πέρυσι με συνολικές πωλήσεις 5.000.000 μονάδων και αυτό την κατατάσσει ανάμεσα στους 3 κορυφαίους κατασκευαστές wearables του κόσμου.

Από την ημέρα που λανσαρίστηκε, το Huawei Watch GT, λαμβάνει συνεχώς διθυραμβικές κριτικές από media και καταναλωτές, αποσπώντας διάφορα βραβεία και επαίνους για τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ειδικά για τη μπαταρία του. Μετά από έρευνες που έδειξαν ότι η μικρή διάρκεια μπαταρίας και η συχνή φόρτιση αποτελεί πρόβλημα για τους καταναλωτές, η Huawei έδωσε την λύση της μέσα από το Huawei Watch GT που είναι εφοδιασμένο με το δικό της Lite OS λειτουργικό σύστημα και υποστηρίζεται από αρχιτεκτονική διπλού chipset που παρέχει εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία μπαταρίας.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να ξέρουν πως με μια τυπική χρήση που περιλαμβάνει ολοήμερη λειτουργία με ενεργοποιημένη την παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, με την επιστημονική καταγραφή ύπνου να ενεργοποιείται τη νύχτα, με 90 λεπτά άσκηση την εβδομάδα και ειδοποιήσεις εισερχόμενων μηνυμάτων, η αυτονομία του μπορεί να φτάσει και τις δύο εβδομάδες. Μια έρευνα που έγινε σε καταναλωτές νωρίτερα φέτος, έδειξε ότι το 81% των πελατών αγόρασαν το Huawei Watch GT λόγω της μεγαλύτερης αυτονομίας μπαταρίας στην κατηγορία του

Άλλες τεχνολογικές καινοτομίες της Huawei που αγαπούν οι καταναλωτές είναι:

  • Η παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού μέσω του Huawei Truseen 3.0 που μπορεί να καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τους παλμούς ενός ολόκληρου 24ώρου παρέχοντας πολύτιμες και λεπτομερείς πληροφορίες για την υγεία του χρήστη. Η συγκεκριμένη λειτουργία προτάθηκε ως υποψήφια για το βραβείο Best Wearable Mobile Technology στο Mobile World Congress 2019.
  • Το Huawei Trusleep 2.0 που βοηθάει το χρήστη να αναγνωρίσει 6 τυπικές διαταραχές ύπνου, παρέχοντάς του συμβουλές και εξατομικευμένες υπηρεσίες για να βελτιωθεί η ποιότητα του ύπνου του.
  • Οι περισσότερες από 10 επιλογές άθλησης που βοηθούν τους καταναλωτές να καταγράψουν και να παρακολουθήσουν την πορεία των ασκήσεών και των προγραμμάτων γυμναστικής τους.

Φέτος τον Μάρτιο η Huawei παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις, την Active των 46mm και την Elegantτων 42mm, δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές στο κοινό.

Με δεδομένη την απόδοση του πρώτου τριμήνου, η Huawei είναι βέβαιη ότι η ανάπτυξη της στον τομέα της αγοράς των wearables θα συνεχιστεί με αιχμή πάντα το Huawei Watch GT.

Η αφοσίωση και η προσήλωση στην Έρευνα και την Ανάπτυξη (R&D) αποδεικνύονται από την κατάταξη της Huawei στη λίστα των παγκόσμιων επενδυτών R&D που δημοσιεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (EU Industrial R&D Investment Scoreboard 2018), στην οποία η Huaweiκαταλαμβάνει την 5η θέση και αποτελεί και την μόνη κινέζικη εταιρεία στο Top 10.

Με την πεποίθηση ότι η τεχνολογία και η εξέλιξη των προϊόντων θα πρέπει να εξυπηρετούν τον άνθρωπο κάνοντας τη ζωή και την καθημερινότητά του ευκολότερη, η Huawei στοχεύει στην παραγωγή ακόμα περισσότερων καινοτόμων δημοφιλών προϊόντων στους καταναλωτές παγκοσμίως.

Related posts

Αποκαλυπτική έρευνα για το εργασιακό περιβάλλον της Amazon

tele

Σάλος με την εφαρμογή που κατασκόπευε τον κόσμο μέσω των emails του

tele

Ρομπότ-μπασκετμπολίστας έβαλε 2020 καλάθια

tele

Το Huawei Mate 30 Pro στέφεται βασιλιάς στον τομέα της Φωτογραφίας μέσω Smartphone

tele

Ο φορτιστής που βάζει μπροστά ακόμα και αυτοκίνητο

tele

Καταργήθηκαν ψεύτικοι λογαριασμοί υποστηρικτών του Τραμπ σε Facebook και Twitter

tele

Τα κέντρα επικοινωνίας (contact center) μεταφέρονται στο cloud και ανοίγουν νέους ορίζοντες στην εξυπηρέτηση πελατών

tele

NASA: Στο φως ένα καλύτερο προφίλ του μακρινού «χιονάνθρωπου» Άροκοθ

tele

Ο ιστορικός ραδιοφωνόγραφος των 60s αναβιώνει με… 8.000 ευρώ

tele

CES 2020: Τα σχέδια της Toyota να κατασκευάσει μια μίνι «πόλη του μέλλοντος»

tele

Πώς να μαγειρεύετε ζυμαρικά σωστά με βάση την παράδοση των παππούδων

tele

Τι θα φέρει το 2020 στην επικράτεια του iPhone

tele