telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Αφήστε τη δημιουργικότητα των παιδιών να ανθίσει

Tο Lenovo 300e με Windows 10 Pro είναι ένα ευέλικτο laptop, ιδανικό για εκμάθηση.

Οι πολλαπλοί τρόποι λειτουργίας του και η υποστήριξη εξελιγμένης γραφίδας προσφέρουν στους μαθητές τη δυνατότητα να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε μαθησιακό περιβάλλον.

Η ανθεκτική  κατασκευή του ανταποκρίνεται στις απαιτητικές συνθήκες της σχολικής καθημερινότητας. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας του κάνουν τη συνεργασία πιο εύκολη από ποτέ.

Προσαρμόσιμο laptop για ευέλικτους μαθητές

Χάρη στην ανθεκτική άρθρωση 360 μοιρών που διαθέτει, το Lenovo 300e με Windows 10 Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές λειτουργίες ανάλογα με το μαθησιακό περιβάλλον.

Για παράδειγμα, σας παρέχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε το σε λειτουργία tablet για να υπογραμμίζετε κείμενα. Επίσης, η λειτουργία laptop είναι ιδανική για τη λήψη σημειώσεων, ενώ οι λειτουργίες presentation και tent βοηθούν στη συγκέντρωση των μαθητών και την ενίσχυση της ομαδικής εργασίας.

Αντοχή υψηλών προδιαγραφών

Συχνά οι μαθητές συχνά είναι σκληροί με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Γι’ αυτόν τον λόγο κάναμε το Lenovo 300e τόσο ανθεκτικό, έτσι ώστε να αντεπεξέρχεται ακόμη και την πιο δύσκολη και έντονη σχολική ημέρα, από τη διαδρομή με το λεωφορείο και την αίθουσα διδασκαλίας μέχρι τις εκπαιδευτικές εκδρομές.

Ο semi-rugged σχεδιασμός του βοηθά στην αποφυγή φθορών από προσκρούσεις και σταγόνες, ενώ το πληκτρολόγιό του είναι ανθεκτικό στα υγρά χάρη σε ειδικά σχεδιασμένα εσωτερικά κανάλια αποστράγγισης.

Εξελιγμένη εμπειρία χρήσης, ακόμα και χωρίς πληκτρολόγιο

Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προαιρετικό Active Pen για να σχεδιάσουν, να διαγράψουν και να κρατήσουν σημειώσεις απευθείας στην οθόνη του 300e. Η ακρίβεια της καρφίτσας και η ευαισθησία της πίεσης εξασφαλίζουν φυσική αίσθηση γραφής σαν σε χαρτί.

Χάρη στην τεχνολογία palm-rejection, όταν χρησιμοποιείτε το Active Pen, τα αγγίγματα της οθόνης που γίνονται κατά λάθος με την παλάμη δεν αποτυπώνονται, προσφέροντας μια πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία γραφής. Το Lenovo 300e με Windows 10 Pro κάνει τη δημιουργικότητα να ανθίζει.

Απόλυτα δυναμική εκμάθηση

Το Lenovo 300e παρέχει στους μαθητές τη δύναμη που χρειάζονται χάρη στην ισχυρή επεξεργαστική ισχύ της Intel®, τη μνήμη LP-DDR4 και τις γρήγορες και αποτελεσματικές επιλογές του σε αποθηκευτικό χώρο.

Προσφέρετε μέγιστη υπεροχή στα παιδιά, με μια επιλογή Microsoft Office

Το Lenovo 300e διατίθεται με τα Windows 10 Pro, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευέλικτη εμπειρία χρήσης υπολογιστή.

Οι μαθητές που χρησιμοποιούν ένα laptop σαν Lenovo 300e μπορούν να εκπαιδεύονται αποδοτικά, αξιοποιώντας το πλήθος των εύχρηστων εργαλείων που τους προσφέρει το προαιρετικό Microsoft Office, το No1 εργαλείο παραγωγικότητας

Related posts

Harmony OS: Το νέο λογισμικό της Huawei που ανταγωνίζεται το Android

tele

Στα 1,62 δισεκατομμύρια οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν καθημερινά το Facebook

tele

Πιλοτική λειτουργία δικτύων 5G στην Ελλάδα: Η ενημέρωση του υπουργείου

tele

Ελληνική πρωτιά στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Microsoft Office Specialist στη Νέα Υόρκη

tele

Αυτό είναι το αστρόπλοιο που θα ταξιδέψει σε Σελήνη και Άρη

tele

Νέα έκθεση Art, Science & Technology: Extending Reality

tele

Από μία χώρα θα είναι το 40% των χρηστών τεχνολογίας 5G το 2025

tele

Αν ψάχνετε πραγματικά ασύρματα ακουστικά, σταματήστε να ψάχνετε

tele

Εξαρτημένοι από τα social media οι χρήστες παρά το άγχος που τους προκαλούν

tele

Η Creative παρουσιάζει τις νέες κάρτες ήχου Sound Blaster AE-9 και Sound Blaster AE-7

tele

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Το doodle της Google για το 2019 που φεύγει

tele

Τι αλλάζει η Google και βελτιώνει το 10% των αναζητήσεων

tele