telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Αφήστε τη δημιουργικότητα των παιδιών να ανθίσει

Tο Lenovo 300e με Windows 10 Pro είναι ένα ευέλικτο laptop, ιδανικό για εκμάθηση.

Οι πολλαπλοί τρόποι λειτουργίας του και η υποστήριξη εξελιγμένης γραφίδας προσφέρουν στους μαθητές τη δυνατότητα να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε μαθησιακό περιβάλλον.

Η ανθεκτική  κατασκευή του ανταποκρίνεται στις απαιτητικές συνθήκες της σχολικής καθημερινότητας. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας του κάνουν τη συνεργασία πιο εύκολη από ποτέ.

Προσαρμόσιμο laptop για ευέλικτους μαθητές

Χάρη στην ανθεκτική άρθρωση 360 μοιρών που διαθέτει, το Lenovo 300e με Windows 10 Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές λειτουργίες ανάλογα με το μαθησιακό περιβάλλον.

Για παράδειγμα, σας παρέχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε το σε λειτουργία tablet για να υπογραμμίζετε κείμενα. Επίσης, η λειτουργία laptop είναι ιδανική για τη λήψη σημειώσεων, ενώ οι λειτουργίες presentation και tent βοηθούν στη συγκέντρωση των μαθητών και την ενίσχυση της ομαδικής εργασίας.

Αντοχή υψηλών προδιαγραφών

Συχνά οι μαθητές συχνά είναι σκληροί με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Γι’ αυτόν τον λόγο κάναμε το Lenovo 300e τόσο ανθεκτικό, έτσι ώστε να αντεπεξέρχεται ακόμη και την πιο δύσκολη και έντονη σχολική ημέρα, από τη διαδρομή με το λεωφορείο και την αίθουσα διδασκαλίας μέχρι τις εκπαιδευτικές εκδρομές.

Ο semi-rugged σχεδιασμός του βοηθά στην αποφυγή φθορών από προσκρούσεις και σταγόνες, ενώ το πληκτρολόγιό του είναι ανθεκτικό στα υγρά χάρη σε ειδικά σχεδιασμένα εσωτερικά κανάλια αποστράγγισης.

Εξελιγμένη εμπειρία χρήσης, ακόμα και χωρίς πληκτρολόγιο

Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προαιρετικό Active Pen για να σχεδιάσουν, να διαγράψουν και να κρατήσουν σημειώσεις απευθείας στην οθόνη του 300e. Η ακρίβεια της καρφίτσας και η ευαισθησία της πίεσης εξασφαλίζουν φυσική αίσθηση γραφής σαν σε χαρτί.

Χάρη στην τεχνολογία palm-rejection, όταν χρησιμοποιείτε το Active Pen, τα αγγίγματα της οθόνης που γίνονται κατά λάθος με την παλάμη δεν αποτυπώνονται, προσφέροντας μια πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία γραφής. Το Lenovo 300e με Windows 10 Pro κάνει τη δημιουργικότητα να ανθίζει.

Απόλυτα δυναμική εκμάθηση

Το Lenovo 300e παρέχει στους μαθητές τη δύναμη που χρειάζονται χάρη στην ισχυρή επεξεργαστική ισχύ της Intel®, τη μνήμη LP-DDR4 και τις γρήγορες και αποτελεσματικές επιλογές του σε αποθηκευτικό χώρο.

Προσφέρετε μέγιστη υπεροχή στα παιδιά, με μια επιλογή Microsoft Office

Το Lenovo 300e διατίθεται με τα Windows 10 Pro, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευέλικτη εμπειρία χρήσης υπολογιστή.

Οι μαθητές που χρησιμοποιούν ένα laptop σαν Lenovo 300e μπορούν να εκπαιδεύονται αποδοτικά, αξιοποιώντας το πλήθος των εύχρηστων εργαλείων που τους προσφέρει το προαιρετικό Microsoft Office, το No1 εργαλείο παραγωγικότητας

Related posts

Σημαντικό deal για την Microsoft – Εξαγόρασε εταιρεία ελληνικών συμφερόντων

tele

Η Sony ανακοινώνει νέο super τηλεφακό Zoom

tele

«Πόλεμος» Κίνας – ΗΠΑ για το TikTok

tele

HONOR MagicWatch 2: Αναβάθμιση με 100 επιπλέον νέα προγράμματα fitness!

tele

H Huawei διακρίνεται στα TechRadar Mobile Choice Consumer Awards

tele

Ζούκερμπεργκ: «Μάθαμε το μάθημα μας από τις αμερικανικές εκλογές του 2016»

tele

Google και Facebook αρνούνται ότι διένειμαν πολιτικές διαφημίσεις στις εκλογές στη Ρωσία

tele

Δωρεάν απεριόριστα data για 10 ημέρες από την Cosmote

tele

Να γιατί οι γυναίκες δηλώνουν… άντρες στο Instagram

tele

Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της Warner Bros.

tele

Η Αστυνομία του Λονδίνου εκσυγχρονίζεται: Πώς θα ταυτοποιεί τους δράστες εγκλημάτων

tele

Το φόρεμα που γέννησε τα… Google Images

tele